Mohani Olej z rokitnika BIO - zimnotłoczony, 30 ml

  • Mohani Olej z rokitnika to "pomarańczowa rewolucja" w pielęgnacji cery dojrzałej, naczynkowej i wrażliwej. Swoje właściwości zawdzięcza bogactwu witaminy E i beta-karotenu. Wypróbuj go także do włosów - nada im pięknego blasku.
Producent: Mohani
Skład kosmetyku: wegański
22,90 zł
/ szt.
Masz 14 dni na odstąpienie od umowy od momentu otrzymania przesyłki. Szczegóły dotyczące procedury zwrotów i reklamacji znajdziesz pod tymi linkami: zwroty, reklamacje, regulamin
Przesyłkę możemy nadać do Paczkomatu, wysłać Pocztą, kurierem InPost lub DPD. Szczegóły znajdziesz na stronie WYSYŁKA
Nie znalazłeś odpowiedzi?Napisz do nas

Mohani Olej z rokitnika - kosmetyk do skóry i włosów

Olej z rokitnika to kosmetyk przeznaczony do pielęgnacji wszystkich rodzajów cery i włosów. Sekretem jego wszechstronnego zastosowania jest bogactwo zawartej w nim witaminy E i beta karotenu. Szczególnie jednak polubi go skóra dojrzała, naczynkowa i wrażliwa.

Olej z rokitnika na skórę - właściwości:

  • zwalcza zmiany trądzikowe
  • stanowi skuteczną kurację przeciwzmarszczkową
  • regeneruje
  • ogranicza przetłuszczanie się cery
  • koi skórę podrażnioną przez promienie UV
  • redukuje widoczność blizn i rozstępów
  • nadaje złocistą barwę skórze.

Olej rokitnikowy na włosy - zalety stosowania:

  • odżywia i zapewnia odpowiedni poziom nawilżenia
  • nadaje miękkość i jedwabistą gładkość
  • regeneruje uszkodzenia, przywraca połysk i sprężystość
  • stymuluje cebulki do wzrostu.

Ponad powyższe zastosowania olej rokitnikowy można stosować jako kurację regenerującą zniszczone dłonie i paznokcie, jak również wysuszoną skórę łokci, pięt czy kolan.

Dla kogo jest przeznaczony?

  • dla osób z cerą wysuszoną, dojrzałą, która utraciła elastyczność
  • dla osób z cerą naczynkową
  • dla osób ze skórą podrażnioną, także przez słońce
  • dla osób z włosami osłabionymi, matowymi
  • dla osób zmagającymi się w bliznami i rozstępami

Jak używać oleju z rokitnika Mohani:

  • punktowo na zmiany trądzikowe
  • w formie rozcieńczonej innym olejem bazowym do pielęgnacji twarzy (w stężeniu do 5%)
  • do olejowania włosów
  • jako dodatek do maski do włosów
  • po rozgrzaniu do kuracji dłoni lub stóp, z użyciem rękawiczek lub skarpetek.

Olej rokitnikowy Mohani to naturalny produkt pozbawiony dodatków, dzięki czemu jest wszechstronny a zarazem bezpieczny w użyciu.


Skład: Hippophae Rhamnoides fruit Oil - 100% olej BIO tłoczony na zimno, nierafinowany

 

Opinie naszych klientów
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel